;

Mo$qUiTo

Nem húzom itt az időt a pofázásommal, térjünk a tárgyra.

Tehát bemutatnám a Modern Warfare2 pályáit.

 

-Afghan: Közepes méretű, sivatagi környezetben játszódó völgy, melynek közepén egy amerikai AC130-as roncsa van. Ezt merdek falú ormok ölelik körül, melyek néhányjában bunkerek találhatók, ezen felül az egyik szekcióján a pályának van egy kis nyomornegyed. Szerintem ez a map Domination-höz kiváló.

 

 

-Derail: Nagy méretű, havas környezetben játszódó vasútállomás. Sok rajta a fás, erdős, bokros terület, közepén egy nagy épület található, amiből minden irányból tűz alatt lehet tartani a pályát. Eme épület melletti kisiklott vonat vagonjai pedig kitűnő fedezéket nyújtanak. Számomra Domination, és Sabotage terén nyújtotta a legjobb élményt.

 

 

-Estate: Nagy méretű erdő, közepén egy idili villával, ami körül különféle kisebb épületek találhatók. A nagy kiterjedésű növényzet miatt mesterlövészek számára alkalmas, de mivel a pálya dimbes-dombosra lett szerkeztve, oda kell figyelnünk, hogy melyik pozicíóból akarjuk az ellenfeleket leszedegetni. Tapasztalataim alapján a többiek úgy is a villárért harcolnak, úgyhogy nem sok értelme van Sniperkedni, de próbálgatni azért lehet. Klasszikus TDM-hez kitűnő.

 

 

-Favela: Rio de Janiero nagy kiterjedésű nyomornegyede. Rengeteg a szűk sikátor, utca, és leágazás. Az egymás mellett lévő épületek tetjén korlátlanul ugrálhatunk, és meglepetés szerűen ronthatunk ellenfeleinkre. Véleményem szerint shotgun-al, vagy kisebb méretű géppisztollyal [pl. Kriss, TMP, AA12, Striker, Uzi] érdemes nekivágni, Headquarters, és Capture the Flag játékmódokban jó map.

 

 

-Highrise: Két irodaház között kiépített helikopter-leszálló. Viszonylag kis méretű pálya, tele van camp-helyekkel. Feltétlenül automata fegyverrel menjünk eme pályán, és figyeljük a sarkokat. Egyszerű TDM-re, vagy FFA-ra kiváló.

 

 

-Invasion: Hasonló a Favela-hoz, ugyanúgy tele van kis utcákkal, és sikátorokkal. Az alap helyszín azonban egy afgán város. Mivel ezen a pályán atombombát robbantottam [alias 25 kill streak] nagyon a szívemhez nőtt, de meg vanna a hátrányai is. Sabotage-ban, és Demolition-ben nagyszerű.

 

 

-Karachi: Közepes méretű brazil város, intenzív utcai harcokkal. Taktikai TDM-hez nagyszerű. De vigyázzatok a sarkokkal!

 

 

-Quarry: Őszinte leszek: ezt a pályát gyűlölöm. Brazil raktárépületek összesége, a pálya közepe pedig kőfalakkal szegezett szűk utcákból áll. Tele van camperekkel, az embert mindig onnan szedik le, ahonnan nem számít rá. Taktikai TDM-hez alkalmas, de én személy szerint kerülöm ezt a map-et.

 

 

-Rundown: Megint csak egy brazil pálya. Ez alkalommal egy falu a helyszín, melyet egy majdnem kiszáradt folyócska vág ketté. Intenzív utcai tűzharcok, Pezsgő akció. Jó map.

 

 

-Rust: A legkisebb pályája a játéknak. Egy olaj-fúró torony a sivatag közepén, melyet már ötször szarrá evett a rozsda. A sivítő szél, mely a homokot a szemünkbe fújja, és a fúró torony nyikorgása kiváló hangulatot teremt olyan játékokhoz, mint például a haverral való 1v1. Ha többen vagyunk a pályán pedig pezsgő akciót, és folyamatos tűzharcot ígér.

 

 

-Scrapyard: Repülőgép-roncstelep. Kis méretű pálya, egyedül a Rust kisebb nála. Akciódús, izgalmas játékot nyújt, bár annyira nem szeretem, mert a repülőgép-roncsok kiváló fedezéket nyújtanak a camperek számára. Figyeljétek a sarkokat!

 

 

-Skidrow: Belváros. Bérházakon belül igen közel kell ellenfeleinkkel megmérkőzni, míg azokon kívül egy kicsit megnőnek a távok. Shotgunnal nagyszerűen lehet rajta irtogatni. A legtöbb játékmódban jól teljesít.

 

 

-Sub Base: Orosz tengeralattjáró bázis, fagyos, havas környezetben. Közepes méretű pálya, sok rajta az épület. Taktikai csapatmunkára lett kiélezve.

 

 

-Terminal: A Személyes kedvencem. Nagyméretű repülőtér, egy terminállal egybekapcsolva. A heves közelharctól a nagy távú lövészetifg minden előfordulhat rajta. A legtöbb játékmódban nagyszerű.

 

 

-Underpass: Az egyetlen esős pálya az MW2-ben. Brazíliában játszódik, kicsit ennek is nyomornegyed feeling-je van. Nem nagyon szeretem ezt a pályát, de jól el lehet rajta snajperkedni.

 

-Wasteland: Csernobil mellett játszódik. Nagy nyílt mezők, roncstelepek, kis istállók, és épületek. Az abaszolút mesterlövész-map.  

És, itt a lista vége ;) Remélem tetszett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anomaly.blog.hu/api/trackback/id/tr252255131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása