;

Mo$qUiTo

 

Nos, hogy legyen egy kicsit változatosabb témánk, úgy döntöttem Denny-vel egyetemben, hogy én is írok mostmár ilyen bejegyzésket erről-arról...és, mivel a mai napig CoD4-ezek, úgy döntöttem, hogy az egyik leginkább szívemhez nőtt fegyvert bemutassam nektek. Tehát az M4 sorozat az M16 családból fejlődött ki, betolható tussal rendelkező, rövidebb csövű, és valamivel kisebb tömegű fegyverről van szó. Az amerikaiak széles körben használják, de rnedszerezte számos más ország is. A különleges alakulatok az MP5 mellett nagyon kedvelik, mivel a compact verziói alig nagyobbak a 9mm-es géppisztolynál, még is nagyobb tűzerővel rendelkeznek. Számtalan kiegészítő felszerlehető rá, a legkülönfélébb távcsövektől kezdve, az éjjellátókon át, az M203-as gránátvetőig. A picatinny sín felillesztésével pdeig rém egyszerű az irányzékok cseréje. Mivel a kialakítása olyan, hogy a tus egyvonalba esik a csővéggel, a fegyver csöve nem ugrik föl olyan könnyen. Ez a játékban is erősen érződik, ugyan is a fegyver sokkal jobban uralható, mint az AK47. Tippek a fegyver hatékony alkalmazásához:

1. Az M4 nagy tűzgyorsasága ellenére, relatíve pontos fegyver. Akár hosszabb sorozatoknál is uralható, bár ekkor lényegesen pontatlanabb lesz. Eme tulajdonságai kiválóvá teszik olyan mapokon- mint a Bog, vagy a Countdown. Ahol nincsenek olyan nagy távolságok, de azért messzebre kell néha lőni, mint ahova mondjuk az AK még hatásos. De! Az egyik legsokoladlúbb fegyvert tisztelehetjük az M4-ben, mert hangtompítóval kiegészítve kitűnő hunter fegyver, de ekkor veszít a pontosságából. Gránátvetővel (NooBTuBe) felszerelve pedig kitűnő rohamfegyver lesz. De a legjobb kiegészítő a fegyverre szerintem még is a red dot irányzék, mert ezzel tisztán beláthatjuk az ellenséget, és környezetét, és pontosabb hosszú sorozatokat tudunk leadni. Tehát, bármilyen kiegészítőt is raksz az M4-edre, szerintem a Red Dot-ot a legérdemesebb kipróbálni. Ehhez 25 frag-et kell elérnünk. Ja, és NE használjátok olyan map-okon, ahol olan távolságokra kell lőni, ahol a lényegesebben pontosabb M16 hatékonyabb. pl. Overgrown.

2. Az M4 sebzése lényegesebben csekélyebb az AK47-es 7,62X39-es lövedékeinél. Éppen ezért, hacsak nem hardcore-on nyomjátok, a perk2-nek a stopping powert állítsátok be. Ezzel az M4 igazi gyilkológép lesz.

3. Mivel a fegyver visszarúgása csekély, csípőből is jól használható, így perk 3-nak a Steady Aim jó választás. Ám én még sem ajánlom olyan pályákra, ahol sok a zárt tér, meg a szűk szoba, mert ezekre az MP5, vagy az AKs74U jobban megfelel. pl. Vacant. De ha igazi M4 fan-ok vagytok, használhatjátok itt is, mert hangtompítóval egész hatéknoy hunter fegyó válik belőle.

4. köztudott, hogy az ACOG távcsőnek nevezett borzalmas irányzék a legtöbb fegyveren egyszerűen szar. Ez az M4-re is igaz, mivel bár van annak a scope-nak egy kis zoom-ja, mégse látod be vele a terepet olyan tisztán, mint a Red Dot-tal. És a fegyver még jóval pontatlanabb is lesz. Ezért NE használjátok ezt az ACOG-ot.

5. Az M4 nagy tűzgyorsasága miatt hamar elpengeti a golyókat. Kezdő lőszernek összesen 90 5,56-os töltényt kapunk, ami édes kevés. Bár rengetegen használják ezt a fegyvert, és az M16-ból is feltudjuk szedni az ammo-t, ha kevesen vannak az adott szerón, én javaslom a bandolier perk használatát, mert így 210 darab lőszert vihetünk magunkkal összesen.

Ezek után nyomás! Create a Class, M4 perk1 Bandolier, Perk2 Stopping Power Perk3 Steady Aim, és kész a tökélestes gyilkológép.

A bejegyzés trackback címe:

https://anomaly.blog.hu/api/trackback/id/tr342255523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása