;

Üdvözletünk! (8)

2010.08.29. 11:23

Üdvözlünk mindenkit!

Ez itt a PC Játékok Elemzés csapat új blogja, az Anomália, vagy Anomaly. A bemutatkozás előtt nyílván kíváncsiak vagytok, miért szűnt meg a PCJE, és miért hoztuk létre egyáltalán ezt a blogot.

Először: A legfőbb ok az volt, hogy a PCJE blog rendszere teljesen megváltozott. Régen rengeteg videónk készült el rövid idő alatt, (volt, hogy 1 héten 4-5 videó készült) ám ez az utóbbi néhány hónapban erősen lekorláltozódott heti 1-2 videóra. Másrészt pedig, az 1. Évad lezárása után rengeteg új rovatot nyitottunk, ami egyrészt nem illett a blog nevéhez, másrészt pedig alapból nem passzolt a PCJE alapvető témájához, a játék elemzésekhez.

Másodszor: A kevés videó második oka az volt, hogy az egész csapat ráunt erre az egészre egy picit. Több témát, változatosabb videókat/cikkeket akartunk, amihez már nem lett volna (szerintünk) elég a PC Játékok Elemzés megreformálása.

Harmadszor: Már régóta akartunk új dizájnt a PCJE-re. Ám mivel AtiLye-nek elég hosszadalmas idő volt megtanulni a szükséges programozási nyelveket, mindig csak halogattuk az egészet, majd a többi ok mellett ez is hozzájárult az Anomaly megnyitásához.

Negyedszer: Mo$qUiTo jól ismert egy srácot (Sanyaa) aki nagyon vágta a programozási nyelveket, a képszerkesztő, illetve videó-vágó progikat. Megkértük, hogy csinálja meg nekünk a dizájnt, ezután pedig felvetette, hogy esetleg ő is tag lehetne-e PCJE-n. Ám mivel TGF nélkül nem akartunk bevenni tagokat, azt mondtuk, hogy ha új blogot nyitnánk, akkor semmi akadálya nem lenne a dolognak.

Ezek után még azt írnánk le, hogy a PC Játékok Elemzés teljes korábbi tartalma, az összes videó, illetve cikk ide is ki fog kerülni. Mivel még a nyári szünetben meg akartuk nyitni a blogot, az összes linket nem sikerült elhelyezni, de ez néhány napon belül teljes lesz. Ezen felül, Mo$qUiTo, és AtiLye korábban megszűnt blogjának, a Tengelyhatalmi Repülőgépek-nek néhány cikkje is olvasható lesz az újonnan megnyíló Haditechnika rovatban.

Szerintünk az új rovatok lényegét felesleges ide leírni, ha többet akarnátok megtudni, olvassátok el a GYIK-et, ha pedig a szerkesztőkről kívánnátok néhány dolgot olvasni, akkor pedig az Adatok menüpontot keressétek meg

Végyül még annyit, hogy a PCJE összes korábbi rovata, kivéve a Tippek és Trükköket, ezen a blogon is folytatódik, beleértve az elemzéseket is.

Reméljük az új blog elnyeri tetszéseteket, és legalább annyi ideig fog frissülni, ameddig a PCJE. Köszönjük az összes korábbi támogatást, kommentet, kritikát, látogatást, és beküldött videót mindenkinek!

Üdvözlettel, az A.N.O.M.A.L.Y. blog csapata: AtiLye, Denny, Mo$qUiTo, Dsomogyi, és az új tag: Sanyaa.

A dizájnt, és az intrót köszönjük új tagunknak, Sanyának!

Semper Fidelis!


A bejegyzés trackback címe:

https://anomaly.blog.hu/api/trackback/id/tr622256030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Njugi · http://belabafs.blog.hu/ 2010.08.30. 20:40:36

Sok sikert a folytatáshoz, de ha az eddigi cikkeket átrakjátok ide, azt oldjátok már meg, hogy a képek benne méretezettek meg rendezettek legyenek, és ne olyan undorító módon csak eredeti mérettel becsapva - mert a másik blogon nem volt gond, ott a design mellett megfért, viszont ez egy tényleg nagyon pöpec kis külső, emellé ne legyenek majd ilyen odahányt képek ;) Csak tanács...

DennyX · http://anomaly.blog.hu 2010.08.30. 20:56:05

@Njugi: csak pár olyan nagyon ronda van a többi elég jól néz ki.. nagy meló lenne mindet átméretezni :D De amúgy köszi :)

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.08.30. 20:57:41

Hajrá!
Eddig teccetős minden ;)

Njugi · http://belabafs.blog.hu/ 2010.08.30. 21:00:56

Amúgy ez a design a Wild Fantasyból lett összedobva? Mert ha igen, muszály Sanyaa-val felvennem a kapcsolatot ;)

DennyX · http://anomaly.blog.hu 2010.08.30. 21:31:47

@Borsesz: Köszi :D Bár még nincs teljesen kész..
süti beállítások módosítása