;

Denny

Csáó! Tudom hogy már tökötök kivan ezzel a sok CoD6-al de hát szünet van, (laggolok) vidit senkinek nincs kedve csinálni ezért inkább írunk. Szóval a mai posztban az Equipments azaz a Kellékekről lesz szó.

Lássuk csak sorba őket:

Frag: Remélem ezt mindenki ismeri.. Ez egy egyszerű repesz gránát. A CoD2-ben pédául több féle van, itt sajnos csak egy.. Egy tipp,ha például egy ház ablakán szeretnétek bedobni akkor először érdemes egy Stunt (vakító és süketítő, lelassító xD) grányót bedobni és azután a Fragot.Vagy hagyjátok a kezetekben 4 mp-ig eldobás előtt és azután górjátok be így nem lesz ideje reagálni az ellennek mert egyből meghó'.

Semtex: Nah ez egy nagyon jó dolog volt a készítőktől.. ez egy tapadó bomba/gránát ki hogy szereti.. Ráragad mindenre, emberre,falra,Riot Shield-re (pajzs) elég hatásos bár én nem csípem.. maradok a Fragnél.

Throwing Knife: Nah ez már kevésbé jó dolog számomra.. Ez egy dobó kés lenne, egy darabot kapunk mint mindenből szinte.. Egy dolog azért jó benne, mert ha beledobjuk akármibe pl falba vagy emberbe azután vissza szerezhetjük, ha megtaláljuk. Szóval nekem ez se tetszik..

Tactical Insertion: Nah ez egy tényleg nagyon jó ötlet volt. Ezt a fáklyát ha eldobjuk akkor halál után oda respawnolunk, Snipereknek találták ki és elég sokan használják. De van ennek egy rossz oldala is, hogy az ellenség ha megtalálja nagyon könnyen kilőheti (kb egy sorozat kell hozzá) és akkor dobhatjuk el megint.. Ez nekem bejött, bár nem szoktam Sniperkedni. A csapatos játékmódokban ajánlatos használni.

Blast Shield: Hát én ezt a cuccot nem nagyon szoktam használni.. de azért ki lehet próbálni. Ennek annyi a lényege hogy megvéd bizonyos fokig a robbanásoktól, (frag,gl és egyéb apróságok) de mint mindennek ennek is vannak hátrányai, mégpedig az hogy kitakarja a látótered bizonyos részét, és ez elég zavaró. Ezt sem csípem különösen.

Claymore: Ez egy taposó akna, elég hatásos, lehet vele szivatni a népet, CoD4-ből már ismerhetjük. Sajnos ennek is van egy hátránya,mégpedig az hogy a negyedik résztől eltérően itt csak egyet kapunk belőle -.-

C4: Nos, végül de nem utolsó sorban, ő egy gombnyomásra aktiválható bomba, szerintem sokkal szarabb mint a Claymore, de hát izlések és pofonok.

Ennyi lett volna ez a poszt, remélem tetszett.

U.I.: A hó meg a fejléc nemsokára le lesz cserélve..

A bejegyzés trackback címe:

https://anomaly.blog.hu/api/trackback/id/tr642255183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása