;

MoSqUiTo


Nah, hogy ez se hiányozzon, megírom az MW2 KIll streak jutalmait is. De mind az összes ilyen iromány a majdani bemutatóba is belekerül majd, de azért megírjuk őket xD. Tudni illik, hogy a CoD6-ba már te választod ki, hogy mennyi killstreak-ért mit kapj. Sajnos csak egyszerre 3-at lehet kiválasztani, szóval gondold át. A választék pedig ez:

UAV Recon (3 kill streak): Pilóta nélküli robot-repülő, ami felderíti az ellenfeleket 30mp-ig a HUD-on. Ebben a játékban már le lehet lőni az UAV-ot, és a Cold-Blooded perk segítségével nem is mutat téged az ellenség radarja. Azért sokszor igen hasznos.

Care Package (4 kill streak): Szeretet csomag. Egy jelző füstgránát segítségével megjelölöd, hogy a helikopter hova dobja le neked. Ez egy láda, amibe bármilyen kill streak jutalom lehet. Az UAV-tól az AC130-on át, a Nuke-ig. Vagy esetleg lőszer utánpótlás is lehet benne. Hasznos, de ugyanakkor igen sebezhető vagy, amíg azt várod, hogy ledobják neked a ládádt. Ráadásul az ellenfelek [és a társaid is] el tudják csórni a jutalmadat belőle...

Counter-UAV (4 kill streak): Megzavarja az ellenség radarját 30mp-ig, magyarán ennyi ideig nem lesz HUD-od. Igen zavaró, mert én például folyamatosan nézem a HUD-ot, ellenfelek után kutatva.

Sentry Gun (5 kill streak): "Önálló" gépágyú. Alias nem kell mögé ember, hanem önmagát irányítja, és szedegeti le az ellenfeleket. Szűk sikátorokba behelyezve egész hatékony, viszont nagyon sebezhető. Én személy szerint nem csípem. (Tipp: könnyű kicselezni, ezért késeljétek le, abba egyből beleroskad.

Predator Missile (5 kill streak): Egy predator robotrepülő irányítható rakétáját vehetjük uralmunk alá, és a nekünk tetsző helyre lőhetjük be. Mivel igen kicsi, akár az ellenfél szemhártyájába is. A robbanás bazi nagy. Szinte biztos kill-t kínál, szeretem.

Precision Airstrike (6 kill streak): A CoD4-ből ismert Airstrike egy kicsit megspékelve. Ennél ugyan is megadhatjuk, hogy a repülők melyik irányból jöjjenek be, és milyen hosszúságban dobják le halálos rakományukat. Annyira nem hatékony, mert a ledobott bombák nem robbanak nagyot. 

Harrier Strike (7 kill streak): Ez egy két lépcsős reward. Először jön 4 Harrier vadászbombázó, és megszórják ólommal az általunk kijelölt területet. Tehét egy CoD4-es Airstrike-hoz hasonló dolog az első lépcső. UItána bejön a pályára egy 5.-ik Harrier, és felette lebeg, gépágyújával leszedve az ellenfeleket. Tehát egy Attack-Helicopterhez hasonló dolgot kapunk a 2. lépcsőben. Egy hátránya van, hogy könnyű leszedni, mert nem manőverez, csak lebeg.

Attack Helicopter (7 kill streak): A CoD4-ből ismert támogató heli. Semmivel nem másabb, ugyan úgy hasznos, de a Harrierek véleményem szerint jobbak.

Emergency Airdrop (8 kill streak): Tuningolt Care Package. Ezúttal egy C-130 Hercules szállító gép dob le nekünk 4(!) szeretetcsomagot, amikben szintúgy bármi lehet. Csak nem egyet kapunk, hanem négyet. Igen hasznos. [pl. egy Predator Missile, egy AC130, egy EMP, meg ráadásnak egy Pave Low xDD A Nuke- ot direkt nem írtam márxD)

Pave Low (9 kill streak): Tuningolt Attack Helicopter. Erősebb a tűzereje, sokkal vastagabb a páncélzata, és hosszabb ideig marad a pálya felett. Nagyon hasznos, mert 30mm-es gépágyúival igencsak szétveri az elln sorait. (Tipp: Az ellenség Pave-Low-ját semmi képp ne lőjétek kézifegyverekkel, mert meg se érzi a lővést. Csak rakétavétővel, vagy gránátvetővel.

Stealth Bomber (9 kill streak): Lopakodó bombázó, tehát nem látszik az ellenség HUD-ján. Sokkal psuztítóbb, mint az Airstrike, mert vagy 10 tonna bombát dob le, szőnyegbombázást végrehajtva.

Chopper-Gunner (11 kill streak): Te lehetsz a támogató helikopter gépágyújának kezelője. Jól lehet vele irtani, de viszonlyag könnyű szétlőni, és a pontossága sem a legjobb.

AC-130 (11 kill streak): Te lehetsz egy AC130-as csatagép fegyver-operátora. Használhatod a 25mm-es gépágyút, a 40mm-es automata gránátvetőt, és a 105mm-es tarackot is az ellenséggel szemben. Nagyon nehéz lelőni, mert mindig elterelő fáklyákat dobál, eltérítve a rakétákat. Nagyon pusztító.

E.M.P. (15 kill streak): Electro-Magnetic-Pulse, Azaz elektro-mágneses-impulzus. Kiüt MINDEN ellenséges elektronikát. Az elektromos irányzékokat [nem lesz red-dot, se ACOG stb...] az ellenség légijárműveit, és az egyéb elektronikus cuccokat. Ráadásul igen hosszú időre.

Tactical Nuke (25 kill streak): Atombomba. Mindenkit kiirt, téged is, vége a menetnek, minden kill+a match bonus is a tied amit a bomba okozott. [kb. 6000 XP.] Csak jussatok el odáig, hogy tudjatok hívni ilyet xD.

 

Itt a lista vége. Remélem tetszett.

A bejegyzés trackback címe:

https://anomaly.blog.hu/api/trackback/id/tr362255053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása